Ut med 10 saker och in med 10 nya | Rock N Roll Mamma

Rock N Roll Mamma

Annons

Ut med 10 saker och in med 10 nya

Idag har jag tänkt ha en rensar dag här hemma. Angelina och Nathalie fyller år nu i Oktober månad och då kommer det många nya leksaker, kan jag tänka mig. Sen går det snart till jul och då blir det även då massor av nya leksaker och grejer här hemma. Lika bra att få ut sådant som faktiskt inte används speciellt mycket. Så alla nya saker får plats och leks med! Givetvis har det blivit en del städning med, jag har moppat golv och torkat av lister 🙂

10 nya saker

Alexandra och jag har alltid haft en bra rutin inför födelsedagar. Vi brukar hjälpas åt att sortera ut 10 stycken leksaker från hennes rum en vecka innan födelsedagen. Så att hon kan ha de nya leksakerna där inne istället. Det är faktiskt roligt att rensa ut tillsammans=) 

 Detta är ett bra tips till er såhär på morgonen. Rensa ut 10 saker innan födelsedagar för att göra plats åt 10 nya! Säkert blir det fler nya leksaker=) Ett annat bra tips är att ta hjälp med städningen istället för att göra det själv hela tiden, vi har betämt att skaffa städhjälp och vi hittade ett bra städföretag på hemsidan flyttstädning24.se som skall hjälpa oss till ett bra pris.

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats