Datahaveri och vampyrer | Rock N Roll Mamma

Rock N Roll Mamma

Annons

Datahaveri och vampyrer

Min laptop har nu pajjat! Blir gaaalen, därpå var de flesta bilderna jag hade! En hel del var sparade på extern hårddisk men inte alla-inte de nyaste..men men..kanske går o rädda om man har tur. SÅ nu sitter jag här på den stationära datorn..känns väldigt ovant och gammaldags! haha..som när man gick i skolan..fast datorn är ny. Det är ju Alexandras data så den är i hennes rum=)

datahaveri

Fredag imorgon då, mina vänner..vi ska ev. ut på en liten spökrunda ikväll med barnen! Det är tipspromenad på skälby imorgon ikväll med snälla spöken och vampyrer! Det är ett tips till alla föräldrar med barn-åk dit och ha lite skoj=) Undra om det är vampyrer ifrån twilight..haha..sån tur har jag nog inte! Men inget bestämt än..vi får se vad kvällen ger..Stoffe är nämligen lite sjuk och män som är förkylda är ju nästintill döendes som vi alla vet. På lördag blir det städningen för hela slanten då jag ska hjälpa en gammal vän med flyttstädning, hon har bestämt sig att lämna vår fina stad för andra äventyr :/

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats