Bygga med lego STÖK | Rock N Roll Mamma

Rock N Roll Mamma

Annons

Bygga med lego STÖK

Nathalie har börjat intressera sig för att bygga med lego, till sin pappas förtjusning. Ibland undrar jag vem av dem som har roligast, Stoffe eller Nathalie?!? Duplo lego tycker jag är bra som är mindre. Lego bitarna är större och barnet kan inte svälja dem ifall de stoppar in dem i munnen.
bygga med lego
Oavsett så blir det väldigt stökigt det känns som att jag springer och städar hela tiden, man kanske skulle ta och skaffa hemstädning? Hur skönt hade inte det varit. Självklart finns risken, men det är inte lika lätt som med vanligt lego där bitarna är jättesmå! Det är ett bra tips till er föräldrar med barn som är i 2-3-års åldern..Duplo lego är en perfekt födelsedagspresent. Lika skoj för pojkar som för flickor, och även för föräldrar =)

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats